sterk in zorg en begeleiding

Zorg

Onze moderne samenleving wordt steeds veeleisender. Het is voor onze jongeren niet altijd even makkelijk om in deze ingewikkelde maatschappij hun weg te vinden. Daarom vinden we het als school belangrijk dat we, naast het ruime aanbod van degelijke en interessante studierichtingen, ook hoe langer hoe meer aandacht besteden aan een efficiënte begeleiding van onze leerlingen. Zo willen we ze, samen met de ouders, laten groeien naar zelfstandige jongeren met een open en kritische blik naar de samenleving. In een hartelijke school waar leerlingen zich thuis kunnen voelen, maken we voldoende tijd vrij om naar hen te luisteren, ook als het eens wat moeilijker gaat en voorzien we graag een gepaste begeleiding ‘op maat’.

Lees meer: sterk in zorg en begeleiding

inzetten op kwaliteit

In ons pedagogische project lezen we het volgende:

“We willen onze jongeren een kwaliteitsvolle opleiding geven die aansluit bij hun aanleg en belangstelling. We zetten ook in op het bijbrengen van een goede attitude. Een evenwichtig, gevarieerd en veelzijdig studieaanbod moet hen maximale kansen geven om te slagen in het hoger onderwijs of op de arbeidsmarkt.”
Elke dag opnieuw streven we naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. We doen dit op verschillende vlakken en proberen die kwaliteit ook streng te bewaken.

 

Lees meer: inzetten op kwaliteit